Cele mai bune suplimente pentru masa musculara

Cele mai bune suplimente pentru masa musculara

Cum ne pot ajuta cele mai bune suplimente pentru masa musculara?

 

Alimentatia corespunzatoare si antrenamentele constante din sala de sport contribuie la dezvoltarea musculaturii corpului uman.

 

Insa exista si o metoda suplimentara de a maximiza potentialul si rezultatele dorite. Asa cum ati ghicit probabil, este vorba de a introduce in dieta fiecaruia dintre noi suplimente pentru masa musculara.

 

Trebuie precizat faptul ca asa cum spune si denumirea lor acestea nu sunt solutii alternative si nu ar putea inlocui niciodata alimentatia propriu-zisa.

 

Ele pot in schimb sa sprijine in mod eficient o buna dezvoltare a organismului asigurand acele lacune alimentare ce apar uneori in procesul de alimentatie si sa garanteze in acelasi timp un nivel optim al nutrientilor necesari.

 

Unde gasim cele mai bune suplimente pentru masa musculara?

 

Evolutia fenomenului de marketing si mediatizarea atat in mediul online cat si offline a diferitelor produse ce promit obtinerea de rezultate uimitoare cu un minim efort din partea noastra supune cititorii si iubitorii sportului la un adevarat factor de stres.

 

Dilema de a alege cele mai bune suplimente pentru masa musculara este intr-o continua crestere datorita aparitiei zilnice a unor noi firme “de renume” ce isi prezinta produsele ca fiind “revolutionare” si de neinlocuit.

 

Pentru o informare corecta si pentru a deslusi cat de cat acest mister, orice sportiv ce doreste sa-si imbunatateasca performantele apeland la cele mai bune suplimente pentru masa musculara trebuie sa tina seama de trei aspecte importante inainte de a comanda produsul dorit:

 

  1. Sa urmareasca cu atentie lista de ingrediente si certificarile detinute de fiecare producator;
  2. Sa evite suplimentele ce par a fi “o oferta prea buna” situate cu mult sub pretul pietii;
  3. Sa ceara parerea unor nutritionisti sau practicanti de bodybuilding experimentati.

 

In continuare vom prezenta o scurta descriere a ceea ce am considerat ca fiind 5 dintre cele mai bune suplimente pentru masa musculara, provenite din surse de incredere, de origine naturala.

 

Suplimente pentru masa musculara 100% Whey Protein Professional

Suplimente pentru masa musculara Whey Protein ProfessionalProteina Whey mai este cunoscuta si sub denumirea de proteina din zer. Aceasta este formata dintr-un numar foarte mare de aminoacizi si are o rata de absorbtie in organism ultrarapida.

 

Astfel poate ajunge in tesuturile musculare intr-un timp record, contribuind din plin la sustinerea si dezvoltarea acestora.

 

In plus, daca este consumata frecvent alaturi de alti nutrienti din categoria multivitaminelor si a acizilor grasi Omega 3, aceasta imbunatateste circulatia sangvina si ajuta la fortificarea sistemului imunitar.

 

Un lucru foarte important de luat in considerare pentru achizitionarea oricarei proteine de tip Whey, este sa optati pentru un produs obtinut prin procesul de hidroliza.

 

Acesta are drept scop spargerea lanturilor de aminoacizi in fragmente minuscule. Dimensiunea redusa a particulelor respective permit o digestie mult mai rapida decat in cazul lanturilor de aminoacizi obisnuite.

 

Suplimente pentru masa musculara 100% Caseine Gold

suplimente pentru masa musculara Caseine-GoldCazeina se regaseste in mod natural in lapte si produsele lactate.

 

Ajuta la cresterea masei musculare si confera organismului o senzatie de satietate imediat dupa administrare.

 

Devine astfel deosebit de utila celor ce doresc sa scada cantitatea de alimente consumate in detrimentul calitatii.

 

Datorita ratei de absorbtie deosebit de lente, aceasta face parte din categoria asa-numitelor proteine de “noapte”.

 

Consumand-o inainte de culcare veti da organismului dumneavoastra ajutorul neceasar de a se recupera si de a-si reface fibrele musculare afectate in timpul antrenamentelor riguroase.

 

Suplimente pentru masa musculara 100% Pure Creatine

Suplimente pentru masa musculara Pure CreatineCreatina este probabil unul dintre cele mai cunoscute suplimente pentru sportivi.

 

Cercetarile in domeniu au demonstrat ca persoanele ce folosesc ca si supliment alimentar produs pe baza de creatina isi pot creste masa musculara cu peste 5 kg.

 

Aceasta genereaza o adevarata “explozie” de energie in corpul celui ce o foloseste, ajutand astfel la sustinerea unui efort fizic mult mai ridicat decat in mod obisnuit.

 

De asemenea are proprietatea de a stoca apa in musculatura oferind aspectul unor muschi foarte dezvoltati.

 

Suplimente pentru masa musculara BCAA 4.1.1 Powder

suplimente pentru masa musculara BCAA-4-1-1-PowderIn caz ca nu ati aflat, BCAA-urile reprezinta suplimente nutritive constituite dintr-o serie de trei aminoacizi (leucina, izoleucina si valina) cu lant ramificat (Branched Chain Amino Acids).

 

Acestia au rolul de a creste viteza cu care organismul sintetizeaza proteinele necesare in procesul de formare a muschilor.

 

Pudra BCAA 4.1.1 reprezinta unul dintre cele mai bune suplimente pentru masa musculara datorita rezultatelor de exceptie demonstrate prin folosirea sa de catre atleti si sportivi din toata lumea.

 

O pudra BCAA de calitate va avea intotdeauna un continut ridicat de leucina. Pentru efecte sporite se recomanda ca raportul dintre cantitate de leucina si celelate elemente sa pastreze o proportie de 2 la 1.

 

Suplimente pentru masa musculara L-Carnitine

Suplimente pentru masa musculara L-CarnitineFata de celelalte suplimente enumerate mai sus, L-Carnitine prezinta si proprietatea dizolvarii tesuturilor adipoase, fapt ce o recomanda sportivilor ce vor sa-si creasca masa musculara concomitent cu eliminarea excesului de grasimi.

 

Aceasta este sintetizata in mod natural de catre organism prin reactia a doi aminoacizi esentiali, lizina si metionina.

 

Ajuta in mod considerabil la cresterea masei musculare si la refacerea organismului dupa un antrenament epuizant.

 

Folosirea sa zilnica, in portii mici de maxim 3 grame, inainte si dupa antrenament contribuie la maximizarea efectelor asupra cresterii si dezvoltarii sistemului muscular.

 

Dintre toate aceste produse, cele mai bune suplimente pentru masa musculara sunt:  L-Carnitine.

 

L-Carnitine contine doza optima de carnitina pura. Poate fi administrat impreuna cu proteine pe baza de zer pentru a obtine efecte cu adevarat exceptionale.

 

Totusi, rezultatele pot varia in functie de particularitatile organice ale fiecarei persoane si de regimul alimentar pe care aceasta il adopta.

 

Este folosita intens atat in domeniul militar pentru imbunatatirea performantelor si pierderea in greutate, iar unele cercetari au demonstrat existenta unor rezultate imbucuratoare in tratarea maladiilor de natura neurologica precum Alzheimer, Parkinson sau diferite forme ale depresiei.

 

In plus, este probabil unul dintre putinele suplimente ce nu prezinta riscuri pentru sanatate in cazul unui supradozaj accidental. Lipsa existentei oricaror efecte secundare il fac astfel potrivit pentru orice varsta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *