cele mai bune proteine din zer

Cele mai bune proteine din zer

Pot influenta cele mai bune proteine din zer sanatatea si cresterea musculara?

 

Majoritatea incepatorilor in fitness si a tinerilor ce doresc sa mearga la sala de sport pentru a-si dezvolta masa musculara sunt preocupati de gasirea unor substante ce i-ar putea ajuta in obtinerea de rezultate vizibile si satisfacatoare intr-un timp cat mai scurt.

 

Evident vom exclude din start folosirea celor cu efecte nocive asupra organismului, cum este cazul steroizilor si ne vom concentra pe suplimente alimentare si produse naturale, cu rol de sustinerea a organismului si de amplificare a ratei de dezvoltare a musculaturii.

 

Cele mai bune proteine din zer fac parte din aceasta categorie. Administrate conform instructiunilor si cu respectarea dozajelor recomandate acestea au efecte benefice pentru organism, garantand o sanatate de fier, o crestere a tesuturilor musculare accelerata si previn aparitia anumitor afectiuni medicale.

 

Cat de eficiente sunt cele mai bune proteine din zer?

 

Concentratele proteice sunt probabil unele dintre cele mai cunoscute suplimente alimentare ce contin cele mai bune proteine din zer.

 

Sunt recomandate atat pentru incepatori cat si pentru sportivi experimentati, avand rolul de a facilita evolutia si a sustine eforturile persoanelor implicate in sporturile de forta si consum mare de energie.

 

De retinut totusi ca un incepator in ale culturismului nu ar trebui sa apeleze inca de la primele antrenamente la astfel de produse.

 

Se recomanda investirea in hrana sanatoasa si de calitatea, iar suplimentele nutritive bazate pe proteine din zer sa fie pastrate pentru perioada in care se va observa o scadere in evolutie sau chiar o stagnare.

 

Principalele beneficii ale suplimentelor alimentare din zer sunt:

– Reducerea poftei de mancare pentru cei ce urmeaza o dieta;

– Sporirea rezistentei la desfasurarea unui efort fizic intens;

– Cresterea si mentinerea masei musculare concomitent cu eliminarea grasimilor;

– Reglarea nivelului de zahar din sange;

– Cresterea rezistentei sistemului imunitar;

– Prevenirea aparitiei cancerului;

– Sprijinirea functiilor cardiace;

– Scaderea nivelului de stres;

– Reducerea colesterolului.

 

Proteinele din zer se gasesc in 3 feluri: concentrate, izolate si hidroizolate.

 

Zerul in sine este considerat pe buna dreptate ca fiind cea mai completa proteina deoarece contine toti cei 9 aminoacizi esentiali de care corpul uman are nevoie pentru o dezvoltare armonioasa.

 

Un concentrat proteic de calitate, realizat din cele mai bune proteine din zer, poate ajunge pana la un procentaj de peste 90% proteina pura si un nivel extrem de scazut in ceea ce priveste continutul de lactoza si grasimi.

 

Izolatele vor avea intotdeauna un pret de achizitie mai ridicat dar si calitati nutritive mai performante datorita procesului de eliminare totala a grasimilor si glucidelor pe care zerul le contine.

 

Sunt usor de digerat si foarte utile pentru sportivii ce urmeaza o dieta alimentara stricta sau pentru cei care doresc sa slabeasca.

 

Fiind foarte usor de digerat si de folosit de catre organism, cele mai bune proteine din zer se regasesc sub forma hidroizolatelor.

 

Acestea au un pret ridicat si sunt folosite adesea chiar si in industria medicala, datorita rolului dovedit in tratarea diferitelor boli si afectiuni medicale.

 

Proteine din zer Whey Gold Standard

 

proteine din zer whey gold standardDescriere: Contine proteina pura din zer cu rol esential in sporirea densitatii fibrelor si cresterea masei musculare. Nu contine grasimi, fiind astfel potrivita pentru cei ce urmeaza un regim alimentar.

 

Tip: Izolat proteic si Concentrat proteic.

 

Mod de utilizare: Trei doze zilnice a cate 30 de grame Whey Gold Standard asigura organismului o cantitate suficienta de protrine si BCAA.

 

Faptul ca se regaseste sub forma de pudra solubila grabeste absorbtia si faciliteaza transmiterea substantelor nutritive la nivelul fibrelor musculare.

 

Proteine din zer Whey Protein

 

proteine din zer whey proteinDescriere: Reprezinta un amestec de proteine din zer ultrafiltrate, fiind foarte eficienta pentru culturistii si sportivii angrenati in sporturi de anduranta.

 

Tip: Concentrat proteic.

 

Mod de utilizare: Doua cupe a cate 56 de grame se vor dizolva in 300 ml de apa sau pentru cei ce prefera un gust mai placut se poate folosi laptele. Se administreaza in mod obisnuit dimineata si in urma desfasurarii antrenamentelor de forta.

 

Proteine din zer Premium Hydrowhey

 

proteine din zer premium hydrowheyDescriere: Este realizat printr-o metoda speciala ce permite obtinerea de proteina predigerata iar complexul activ de enzime digestive permite transmiterea eficienta a proteinei la celulele musculare. Are rolul de a stimula cresterea musculara si de a mentine in bune conditii sistemul osos.

 

Tip: Hidroizolat proteic.

 

Mod de utilizare: O cupa de aproximativ 30-35 de grame Premium Hydrowhey se amesteca cu 250 de mililitri de apa, lapte sau sucuri naturale si se ia doua transe, una dimineata iar cealalta imediat dupa antrenament.

 

Proteine din zer Isopure Zero

 

proteine din zer isopure zeroDescriere: Proteina ce contine numai hidroizolat din zer si cantitati infime de glucide sau carbohidrati. Formula standard a fost imbogatita cu un complex de vitamine, minerale si alti nutrienti ce asigura o buna functionare a organismului.

 

Tip: Hidroizolat proteic.

 

Mod de utilizare: Portia obisnuita de 30 de grame se dizolva intr-o cantitate de 150 mililitri apa rece. Se amesteca intr-un shaker si se consuma de doua ori pe zi, preferabil dimineata si in urma unor antrenamente intense in sala de sport.

 

Proteine din zer Hydrolox

 

proteine din zer hydroloxDescriere: Contine pudra proteica de origine 100% naturala in procentaj de 95% obtinuta prin hidroliza, BCAA-uri, arginina, lizina si este lipsita de zaharuri, indulcitori sau colesterol.

 

Tip: Hidroizolat proteic.

 

Mod de utilizare: Se consuma ca si supliment alimentar dizolvand o portie de 30 grame Hydrolox in 150 mililitri lapte degresat sau apa.

 

Dintre produsele de mai sus cele mai bune proteine din zer sunt Whey Gold Standard.

 

Este o proteina potrivita a fi utilizata in orice ramura sau disciplina sportiva, cu predilectie in cazul antrenamentelor intense si de lunga durata.

 

Ajuta la mentinerea unui stil de viata activ, la cresterea masei musculare, intarirea sistemului imunitar si recuperarea aceelerata a fibrelor musculare afectate in urma pregatirii intense.

 

Este o sursa adecvata de proteine din zer inalt calitativa ce poate fi folosita fara probleme si de catre persoanele ce manifesta intoleranta la lactoza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *