Cel mai bun gainer pentru masa musculara

Astazi vom afla care este cel mai bun gainer pentru masa musculara.

 

Daca scopul dumneavoastra este sa acumulati rapid masa musculara nu trebuie sa fiti neaparat un culturist profesionist, cu sute de ore petrecute in salile de sport pentru a sti cum sa alegeti cel mai bun gainer pentru masa musculara care sa va ajute in acest sens.

 

Suplimentele alimentare obtinute din surse verificate si de origini naturale au rolul de a sustine organismul si de a accelera procesul de crestere si dezvoltare al muschilor.

 

Un supliment nutritiv ales corect duce la rezultate garantate si vizibile, chiar dupa o perioada scurta de timp.

 

Pe de alta parte alegerea unuia de origini indoielnice sau cu o compozitie chimica testata insuficient poate opri evolutia muschilor si uneori chiar va poate pune in pericol starea de sanatate.

 

Majoritatea gainerilor contin cantitati insemnate de proteine si BCAA-uri, acestea avand ca scop cresterea greutatii si a dezvoltarii tesutului muscular.

 

Astfel devine inevitabila si acumularea unei cantitati insemnate de grasimi. Totusi acest fapt nu ar trebui sa va ingrijoreze in niciun fel deoarece obtinerea masei musculare dorite va va permite desfasurarea unor antrenamente la o intensitate mult mai ridicata decat cea la care obisnuiati sa va antrenati pana in prezent.

 

Astfel grasimea in exces va putea fi eliminata cu usurinta prin desfasurarea unor exercitii specifice, adoptarea unor regimuri alimentare slabe in lipide si carbohidrati ori folosirea de suplimente nutritive pentru arderea grasimilor.

 

Cel mai bun gainer pentru masa musculara ar trebui sa contina de regula si alte elemente nutritive vitale cum ar fi aminoacizii si vitaminele, acestia avand rolul de a creste forta sau rezistenta fizica si de a grabi procesul natural de recuperare si vindecare a fibrelor musculare afectate.

 

Care sunt avantajele celor ce utilizeaza gainere pentru masa musculara?

 

Un prim avantaj oferit de cel mai bun gainer pentru cresterea masei musculare este acela ca ofera organismului o cantitate mare de calorii intr-un timp scurt.

 

Daca sunteti o persoana ce intampina dificultati in cresterea greutatii corporale indiferent de cantitatea de alimente pe care a-ti consumat-o, un astfel de supliment nutritiv va poate ajuta.

 

Prin respectarea dozelor zilnice veti putea asigura corpului dumneavoastra numarul de calorii necesar fara a urma un regim alimentar costisitor si fara a depune vreun efort considerabil in acest sens.

 

Majoritatea gainerilor contin si o cantitate insemnata de creatina. In acest fel veti fi scutit de a achizitiona un produs suplimentar care ar putea reactiona intr-un mod neplacut cu gainerul pentru masa musculara pe care l-ati ales.

 

Veti beneficia totodata de numeroasele avantaje ale folosirii creatinei in cresterea si dezvoltarea sistemului muscular.

 

In prima perioada a folosirii oricarui gainer se va observa o crestere accelerata a greutatii corporale. Acest fenomen se petrece ca urmare a fluxului de carbohidrati si a creatinei ce transporta moleculele de apa la nivelul sistemului muscular. Insa in cateva saptamani retentia de apa va scadea iar aceasta va fi eliminata din organism.

 

Folosirea unui gainer cu continut ridicat de l-glutamina previne accidentarile si sprijina recuperarea tesuturilor musculare dupa desfasurarea unor eforturi fizice intense, fapt ce va permite desfasurarea cu regularitate a antrenamentelor pe care vi le-ati propus.

 

Gainer pentru masa musculara Pancreatine Plus

 

gainer pentru masa musculara pancreatin plusDescriere: Pancreatine Plus este un gainer foarte eficient ce contine betaina, pancreatina, pudra de fructe papaya si bromelaina. Este indicat persoanelor ce doresc sa-si imbunatateasca digestia si sa isi creasca masa musculara.

 

Beneficii:

– sprijina organismul in descompunerea proteinelor, grasimilor si carbohidratilor;
– ajuta la arderea si descompunerea depozitelor de grasime;
– imbunatateste performantele sistemului digestiv.

 

Administrare: Se consuma cate o tableta in timpul mesei, cumuland un maxim de 3 tablete Pancreatine Plus pe zi.

 

Gainer pentru masa musculara Serious Mass

 

gainer pentru masa musculara Serious MassDescriere: Un gainer pentru masa musculara cu un continut ridicat de proteine si carbohidrati de calitate.

 

Beneficii:
– poate asigura printr-o singura portie pana la 1650 de calorii;
– continut bogat in creatina, glutamina si l-glutamina;
– complex nutritiv cu peste 25 de vitamine si minerale.

 

Administrare: Se dizolva 2 cupe Serious Mass intr-un blender cu 680 ml de apa sau lapte degresat si se consuma dupa antrenament.

 

Gainer pentru masa musculara Super Mass Gainer

 

gainer pentru masa musculara super mass gainerDescriere: Gainer pentru cresterea masei musculare bogat in calorii, carbohidrati si proteine naturale. Valorile nutritive ala produsului cresc considerabil daca este administrat cu lapte in loc de apa.

 

Beneficii:
– continut ridicat de izoleucina, arginina, creatina si glutamina;
– foarte util pentru persoanele ectomorfe ce iau greu in greutate;
– imbunatatesc digestia si rata de transport a proteinelor catre tesuturile musculare.

 

Administrare: Se administreaza doua cupe pe zi, una dupa antrenament si cealalta seara, inainte de culcare.

 

Gainer pentru masa musculara Nanox Supermass Gainer

 

gainer pentru masa musculara super mass nanoxDescriere: Supermass Gainer este un supliment alimentar cu gust placut ce sprijina cresterea greutatii curporale si dezvoltarea masei musculare.

 

Beneficii:
– mix echilibrat de carbohidrati, proteine si BCAA-uri;
– produs 100% natural, fara zahar si indulcitori artificiali;
– recomandat persoanelor ce urmeaza anumite regimuri alimentare stricte si vegetarienilor.

 

Administrare: O portie zilnica de 150 de grame Supermass Gainer dizolvata in 400 mililitri de apa si consumata imediat dupa antrenament este suficienta pentru majoritatea sportivilor.

 

Gainer pentru masa musculara Mass Bolic

 

gainer pentru masa musculara mass bolicDescriere: O alimentatie echilibrata completata cu administrarea de suplimente alimentare de tip gainer asigura sportivului o crestere rapida a masei musculare intr-un timp relativ redus.

 

Beneficii:
– special conceput pentru o crestere rapida a masei musculare;
– cantitate infima de numai 1 gram maltodextroza;
– imbunatatesc digestia si rata de transport a proteinelor catre tesuturile musculare.

 

Administrare: Se consuma cate doua cupe de pulbere (100 g) de doua ori pe zi. Pulberea Mass Bolic devine mai eficienta daca este mixata cu lapte degresat in loc de apa.

 

Dintre produsele de mai sus cel mai bun gainer pentru masa musculara este Serious Mass.

 

Serious Mass este probabil cel mai bun gainer pentru masa musculara, atat datorita aportului insemnat de calorii ce se regasesc intr-o singura portie cat si a varietatii de vitamine, minerale si alte substante nutritive esentiale pe care le inglobeaza intr-o pudra 100% naturala, de calitate si fara riscuri pentru sanatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *