Cei mai buni aminoacizi pentru cresterea masei musculare

Daca te-ai intrebat care sunt cei mai buni aminoacizi pentru cresterea masei musculare esentiali, mai intai trebuie sa stim cate tipuri de aminoacizi sunt si la ce sunt folositori.

 

Izoleucina. Lipsa izoleucinei din alimentatie provoaca dereglari grave ale proceselor metabolice, determinand pierderi ale masei musculare, scadere in greutate, dezechilibre cerebrale si predispozitia la diferite boli ca urmare a scaderii eficientei sistemului imunitar.

 

Leucina. Regleaza metabolismul, participa la formarea proteinelor si are un rol esential in stimularea fibrelor musculare. Este adesea intalnit in majoritatea suplimentelor ce au la baza aminoacizi pentru cresterea masei musculare.

 

Lizina. Sprijina sistemul imunitar, tonifica muschii si ajuta la intarirea sistemului osos si stimuleaza circulatia sangvina centrala si periferica. O cantitate insuficienta de lizina va determina aparitia starilor de voma, greturi, oboseala cronica si anemie.

 

Metionina. Ajuta ficatul in procesele metabolice avand un rol esential in sintetizarea grasimilor si a fosfolipidelor. Este principalul aminoacid ce determina formarea adrenalinei.

 

Fenilalanina. Regleaza functionarea in bune conditii a rinichilor si a glandei tiroide. Suplimentele nutritive ce contin aminoacizi pentru cresterea masei musculare pe baza de fenilalanina sunt recomandate in principal sportivilor ce sufera de o dereglare a glandei tiroide.

 

Treonina. Sprijina cresterea si dezvoltarea volumului de masa musculara. Lipsa acesteia din organism va impiedica sportivii in obtinerea unor rezultate vizibile.

 

Triptofanul. Are rol in sintetizarea albuminei si a globulinei, regleaza nivelul de azot din sange si duce la formarea hemoglobinei.

 

Valina. Joaca un rol deosebit in organismul uman influentand miscarea, echilibrul si procesele cerebrale. Lipsa ei sau un aport insuficient va determina pierderea echilibrului, pierderea coordonarii in miscare si scaderea poftei de mancare.

 

Cisteina. Cistidina este esentiala pentru o buna functionare a creierului. Aceasta previne alterarea functiilor cerebrale si este foarte utila pentru recuperarea persoanelor ce au suferit un accident cerebral.

 

Tirozina. Este un compus semiesential si determina sinteza dopaminei, adrenalinei si noradrenalinei.

 

Histidina. Elimina excesul de carbon din organism, formeaza histamina si creste permeabilitatea si rezistenta vaselor de sange. Histidina nu poate fi catalogata strict ca fiind un aminoacid esential deoarece aceasta poate fi sintetizata de organismele adulte.

 

Aminoacizi pentru cresterea masei musculare Amino Pro Building

 

aminoacizi pentru cresterea masei musculare amino pro buildingDescriere: Asociaza intr-un mod eficient proteinele din carne de vita cu BCCA-uri. Sprijina cresterea masei musculare prin stimularea secretiilor de IGF-1 si reduce nivelul de cortizon.

 

Aminoacizi: Leucina, Izoleucina si Valina.

 

Mod de utilizare: Se consuma cate 3 tablete Amino Pro Building de doua ori pe zi. Se recomanda consumul lor cu 50 de minute inainte de antrenament sau la 15 minute in urma acestuia.

 

Aminoacizi pentru cresterea masei musculare BSN Amino X

 

Aminoacizi pentru cresterea masei musculare bsn amino xDescriere: Este un produs efervescent bazat pe cei mai buni aminoacizi pentru cresterea masei musculare ce imbunatateste sinteza proteica, grabeste recuperarea si determina o crestere a rezistentei la efort fizic.

 

Aminoacizi: Leucina, Izoleucina si Valina.

 

Mod de utilizare: Se administreaza trei sferturi de cupa BSN Amino X pe timpul desfasurarii antrenamentelor sau imediat dupa finalizarea acestora.

 

Aminoacizi pentru cresterea masei musculare Amino Whey R

 

Aminoacizi pentru cresterea masei musculare amino whey rDescriere: Avand o concentratie ridicata de proteine, produsul este recomandat sportivilor ce desfasoara antrenamente intense sau celor ce lucreaza in conditii de solicitare fizica ridicata.

 

Aminoacizi: Leucina, Izoleucina, Valina, Metionina, Triptofan, Histidina, Lizina, Alanina si Treonina.

 

Mod de utilizare: Se administreaza zilnic intre 1 si 3 portii de Amino Whey R, amestecandu-se intr-un shaker cu apa sau sucuri naturale.

 

Aminoacizi pentru cresterea masei musculare Aminomax

 

Aminoacizi pentru cresterea masei musculare aminomaxDescriere: Supliment alimentar bogat in proteine si aminoacizi 100% naturali. Creste capacitatea fizica sporind performantele sportive si grabeste recuperarea fibrelor musculare.

 

Aminoacizi: Histidina, Leucina, Izoleucina, Valina, Metionina, Fenilalanina si Tirozina.

 

Mod de utilizare: Se consuma ca si supliment alimentar, sub forma a 10 tablete Aminomax impartite pe parcursul intregii zile.

 

Aminoacizi pentru cresterea masei musculare BCAA Plus

 

Aminoacizi pentru cresterea masei musculare bcaa plusDescriere: Formula unica de aminoacizi imbogatita cu vitamina B6 ce reduce oboseala si sprijina organismul in desfasurarea antrenamentelor de mare intensitate.

 

Aminoacizi: Leucina, Izoleucina si Valina.

 

Mod de utilizare: Se consuma cate 3 tablete BCAA Plus de 3 sau 4 ori pe zi inaintea, in timpul si dupa desfasurarea antrenamentelor.

 

Dintre produsele de mai sus, cei mai buni aminoacizi pentru cresterea masei musculare sunt: Aminomax.

 

Datorita compozitiei exclusive de elemente naturale si a numarului mare de aminoacizi esentiali si neesentiali pe care ii cuprinde, Aminomax este un supliment nutritiv util in egala masura atat culturistilor profesionisti cat si persoanelor ce desfasoara eforturi fizice intense la locul de munca.

 

Acesta sprijina performanta pe timpul desfasurarii antrenamentelor aerobe si anaerobe, creste capacitatile ce tin de forta si rezistenta a organismului si contin un nivel foarte scazut de lactoza.

 

Pot fi catalogati asadar ca fiind cei mai buni aminoacizi pentru cresterea masei musculare ce nu contin indulcitori sau coloranti artificiali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *