Cea mai buna creatina pentru cresterea masei musculare

Cea mai buna creatina pentru cresterea masei musculare

Cat de eficienta este cea mai buna creatina pentru cresterea masei musculare?

 

Este probabil unul dintre cele mai cunoscute suplimente nutritive. Fie ca vorbim despre un sportiv incepator sau un culturist cu sute de ore in sala de sport, fiecare dintre ei a folosit la un moment dat sau macar a auzit despre uimitoarele beneficii ale creatinei.

 

Creatina pentru cresterea masei musculare a fost indelung studiata de-a lungul timpului, gasindu-si aplicare si in alte domenii precum cel militar sau medical.

 

Eficienta sa in cresterea si dezvoltarea masei musculare a determinat asocierea sa in mod gresit cu unele stimulente din categoria steroizilor.

 

Prin exceptie de la beneficiile directe pe care le ofera sportivilor, aceasta poate fi consumata si ca un excelent supliment alimentar in cazul persoanelor in varsta, al vegetarienilor si al celor ce sufera de tulburari ale sistemului nervos.

 

Creatina pentru cresterea masei musculare pe care o regasim in majoritatea magazinelor de profil este creatina monohidrat.

 

Totusi aceasta poate exista si sub alte forme de prezentare:

– creatina piruvat – scade nivelul lactozei din muschi, ducand la reducerea febrei si imbunatatirea performantelor in antrenamente aerobice;

– esteril de creatina – prezinta o rata de absorbtie superioara creatinei monohidrat si protejeaza stomacul, fiind considerata creatina bio;

– mixuri de creatina – realizate cu scopul de a creste rata de absorbtie in organism si imbunatatirea pH-ului;

– chelatul de creatina – ofera un grad de retentie al apei mult mai ridicat.

 

Inainte de a alege cea mai buna creatina pentru cresterea masei musculare trebuie sa stiti cateva dintre beneficiile creatinei.

 

De fiecare data cand organismul uman savarseste un efort fizic prin contractarea musculaturii, acesta consuma o anumita cantitate de energie.

 

Aceasta este regenerabila si poarta denumirea de ATP sau adenozintrifosfat. Consumand creatina cu regularitate si in conformitate cu instructiunile primite, orice sportiv isi poate spori cantitatea de energie disponibila cu pana la 40%!

 

Lucru ce duce evident spre antrenamente mai intense si o dezvoltare mult mai accelerata a sistemului muscular.

 

Datorita boost-ului de energie si a cresterii rezistentei organismului la efort, creatina poate fi de real ajutor celor implicatin sporturi solicitante, de anduranta, precum atletismul profesional si pregatirea pentru maraton.

 

In dezvoltarea musculara atat antrenamentele regulate cat si dietele alimentare joaca un rol definitoriu. De multe ori insa muschii pe care ni-i dorim vin la pachet si cu o crestere a cantitatii de grasime din organism.

 

Cea mai buna creatina pentru cresterea masei musculare prezinta avantajul de a stimula musculatura inhiband in acelasi timp formarea depozitelor de grasime.

 

Alte beneficiile ce s-au remarcat in cazul sportivilor ce folosesc suplimente pe baza de creatina in mod regulat sunt imbunatatiri in modul de functionare al inimii si cresterea performantelor cognitive.

 

Dezvoltarea gradului de atentie si a capacitatii de procesare a informatiilor au impins suplimentele nutritive de acest gen spre o studiere mai intensa, fiind adesea folosite in recuperarea persoanelor cu probleme de ordin psihologic sau a celor ce au suferit anumite traume cerebrale.

 

Creatina pentru cresterea masei musculare – CELL FX

 

Creatina PMM cell fx

Descriere: Este un supliment alimentar din categoria anabolizantelor ce are rolul de a hrani musculatura corpului, contribuind la cresterea si dezvoltarea sa intr-un ritm accelerat.

 

Are capacitatea de a creste imunitatea naturala a organismului si de a proteja celulele sistemului nervos central.

 

Ingrediente: Creatina monohidrata, glutamina, leucina, valina si acid citric.

 

Utilizare: Se dizolva 1,5 cupe in 400 ml de lichid si se administreaza de doua ori pe zi, la micul dejun si dupa antrenament.

 

Creatina pentru cresterea masei musculare – Creatine Pure

 

Creatina PMM Creatine PureDescriere: Ofera o puritate de pana la 99,9% fiind unul dintre cele mai eficiente produse existente pe piata.

 

Accelereaza ratele de recuperare ale organismului si duce la aparitia unor efecte vizibile dupa numai 2 saptamani de la administrare.

 

Ingrediente: Creatina monohidrata,acid citric si diferite arome identic naturale.

 

Utilizare: Se dizolva 2-3 grame de pulbere si se administreaza zilnic inaintea desfasurarii antrenamentelor de forta. In zilele de recuperare poate fi consumata intre mese.

 

Creatina pentru cresterea masei musculare – Creatine Monohydrate

 

Creatina PMM creatina monohidrataDescriere: Reduce perioadele necesare recuperarii dupa antrenamente intense si ajuta la reconstructia fibrelor musculare afectate in timpul unor eforturi intense.

 

Ingrediente: Creatina monohidrata, celuzloza microcristalina, magneziu, siliciu si calciu.

 

Utilizare: sunt recomandate 4-5 tablete pe zi, administrate in doua serii, timp de 8 saptamani. Dupa aceasta perioada se ia o pauza de 1-2 saptamani.

 

Creatina pentru cresterea masei musculare – Creatine HCL

 

Creatina PMM hcl1000Descriere: Reprezinta o forma pura de creatina, usor solubila in apa, ce ofera o protectie sporita a organismului impotriva problemelor gastrointestinale ce pot aparea in cazul folosirii unor produse similare. Creste performanta sportiva si rezultatul antrenamentelor intense.

 

Ingrediente: Creatina monohidrata, glutamina, leucina, valina si izoleucina.

 

Utilizare: Se administreaza atat inaintea antrenamentelor cat si dupa finalizarea lor, sub forma a 3 capsule/portie.

 

Creatina pentru cresterea masei musculare – Creatine pH X90

 

Creatina PMM creatine pH x90Descriere: Asigura cresterea musculaturii fara sa necesite perioade de incarcare. Valoarea ph-ului mentine integritatea substantei moleculare active pana ce aceasta ajunge la nivelul muschilor, devenind astfel mult mai eficienta.

 

Ingrediente: Creatina monohidrata cu ph de 12, glutamina, leucina, creatinina, izoleucina.

 

Utilizare: Se consuma intre 2 si 6 capsule pe zi inainte de ora 12, anterior desfasurarii exercitiilor fizice si dupa antrenamente.

 

Noi va recomandam produsul Cell FX ca fiind cea mai buna creatina pentru cresterea masei musculare.

 

Suplimentul nutritiv Cell Fx poate fi catalogat ca fiind cea mai buna creatina pentru cresterea masei musculare datorita efectului vizibil ce apare in doar cateva saptamani, a ratei rapide de absorbtie in organism si a calitatilor sale regenerative.

 

Administrarea sa impreuna cu alte suplimente pe baza de proteine sau carbohidrati imbunatateste considerabil absorbtia acesteia in muschi.

 

Este foarte potrivita pentru persoanele ce au decis sa adopte un stil alimentar bazat pe produse de origine vegetala, deoarece acestia neconsumand carne sau peste sunt lipsiti de importante surse naturale ale creatininei.

 

Pentru vegetarieni sau vegani doza zilnica de Cell FX va trebui sa fie ceva mai mare de cat in cazul celor cu alimentatie mixta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *